Accessoires Trends

Veren in je haar


De laatste tijd zie ik het steeds meer voorbijkomen: veren in je haar! Heel simpel om in je haar te doen en het staat mooi. Je hebt de verenspeldjes in talloze kleuren: van naturel tot felle tinten. Vooral de naturelle kleuren in blond haar zoals hierboven vind ik heel goed staan. Een musthave de zomer!

De verenspeldjes kun je gemakkelijk in je haar doen. Je schuift de speldjes achter je oren in je haar en voila klaar is je nieuwe hairdo. Met de veren voeg je een funky-tintje aan je dagelijkse kapsel!

Ik heb een paar verenclips op een rijtje gezet. Wat vind jij van dit haaraccessoire?

verenhaar2

 • 1. Bohemian Bobby Pin€6.90 Forever21
 • 2. Roze en blauwe veren clips – £8 River Island
 • 3. Veren haarclip – £6 New Look
 • 4. Veren clip met kraaltjes – £15 River Island
 • 5. Printed feather clip £6.50 Dorothy Perkins

5 Comments

 • Reageer
  Joyce
  16 mei, 2012 at 14:15

  Wel leuk, maar veren in mijn oren is mijn favoriet!!

 • Reageer
  eline
  16 mei, 2012 at 18:28

  Suoerleuk ik ga het uitproberen!

 • Reageer
  Lindy
  17 mei, 2012 at 10:25

  Ik vind het een mooie look, veertjes in je haar!
  Mooie blog heb je:). Vind je het leuk om elkaar te volgen?

  Liefs Lindy

 • Reageer
  Ester
  20 mei, 2012 at 22:39

  Leuk!

 • Laat een comment achter