Merken

Tweede COS winkel opent in Amsterdam

Scoop! Het gerucht gaat dat er een COS Store in Amsterdam wordt geopend. In de hippe en bekende Negen Straatjes zou het chique zusje van H&M de deuren gaan openen.

De eerste COS winkel zit in Den Haag, waar ik altijd even naar binnen wip als ik in The Hague ben. Ik ben dol op deze winkel! Je kunt er in alle rust shoppen want het is er nooit te druk plus de kleding is simpelweg prachtig. De collectie is wel prijziger dan de kleding die wordt verkocht bij H&M, maar de kwaliteit zie je er vanaf. Maar nu opent er waarschijnlijk een tweede COS! Helaas is er nog niks bekend over de exacte locatie en openingsdatum… Tot die tijd zullen we nog onze shopverslaving moeten botvieren op de COS in Den Haag.

6 Comments

 • Reageer
  Ariska
  12 juli, 2011 at 18:31

  Ik heb echt nog nooit van die winkel gehoord ;$

 • Reageer
  Mariel
  12 juli, 2011 at 19:35

  Ik ken die hele winkel niet haha!

 • Reageer
  Jeske
  12 juli, 2011 at 19:41

  Ik ben er in Den Haag eigenlijk nog niet eens ooit geweest.

 • Reageer
  Stefanie
  13 juli, 2011 at 09:49

  Ik kende die winkel ook nog niet, maar ik ben wel benieuwd nu :d

 • Reageer
  Aleida
  13 juli, 2011 at 16:20

  Heb nog nooit van de winkel gehoord, maar het klinkt wel super, vind H&M namelijk soms wat te goedkoop eruit zien.

 • Reageer
  anouk
  19 juli, 2011 at 19:18

  super mooie kleding. beetje minimalistisch. Inderdaad wel een (heel) stuk duurder dan de h&m, maar ik vind dat er bij h&m ook wel soms echt troep hangt.
  ik hing net nog een t shirt van mijn vriend op het wasrek: de zijnaad draait na verloop van tijd helemaal.. dan kan je beter wat meer uitgeven en het wel langer dan een paar maanden dragen.

 • Laat een comment achter