Merken Shopadresjes

Shoptip Utrecht: Laura Ashley

Laura Ashley

Mocht je op shopavontuur uitwijken naar Utrecht, vergeet dan niet bij dit shopadresje langs te gaan: Laura Ashley. Een winkel afkomstig uit Engeland waar ze mooie woondeco verkopen met een romantische touch. Ideaal als je toe bent aan een frisse wind door je kamer/huis. Met een paar accessoires ben je weer uptodate. Zo vind je bij Laura Ashley prachtige kandelaars, mooie kussens en plaids, maar ook leuke badjassen, fashion accessoires en nog veel meer fijns!

Adres: Oudegracht 141, Utrecht

Laura Ashley

6 Comments

 • Reageer
  dewi
  9 februari, 2012 at 16:38

  lijkt me een leuke shop, ik zal er zeker inlopen als ik in utrecht ben.

 • Reageer
  Ester
  9 februari, 2012 at 18:19

  Ik ben niet zo’n fan van Laura Ashley stijl.

 • Reageer
  MySuperSweetLife
  10 februari, 2012 at 06:32

  Dank je voor de tip, het ziet eruit als een leuk winkeltje.

  Liefs

 • Reageer
  Gail
  10 februari, 2012 at 08:09

  Het is echt een super leuk winkeltje! Als je dan toch in Utrecht bent neem dan gelijk een bezoekje aan pracht! daar koop ik echt al mijn sieraden een super leuke shopperella shop!

 • Reageer
  Eline
  10 februari, 2012 at 18:51

  Wat ziet het ertoch allemal schattig uit! :heart:

 • Reageer
  laura
  12 februari, 2012 at 19:07

  hoewel ik in utrecht woon en best wel vaak in de steenweg kom ben ik er nog nooit naar binnen gelopen…misschien moet ik toch maar eens een kijkje gaan nemen^^

 • Laat een comment achter