Books & Mags

One Line A Day Memory Book

One Line A Day Memory Book

Zelf ben ik gek op dagboekjes, notitieboekjes en boeken waarin je zelf dingen in kunt vullen. Het is dus niet zo gek dat het One Line A Day ook super vind. Het dagboek stond al een tijdje bovenaan m’n wishlist, en toen ik ‘m tegenkwam op Bol.com wist ik dat het meant to be was. Ik had ‘m dus meteen besteld. Nu, bijna 3 maanden verder zal ik bij deze mijn review schrijven over dit leuke dagboek.

 

One Line A Day Memory Book

One line a day

One Line A Day A Five Year Memory Book is een mooi turquoise boekje met gouden bladzijdes waarin je vijf jaar lang iedere dag een paar regeltjes schrijft. Het is vergelijkbaar met een dagboek waarin je je leven van dag tot dag bijhoud, maar nu hoef je het maar in één zin samen te vatten. Ideaal voor mij, want het bijhouden van complete dagboeken is mij nooit gelukt. Ik ben meestal gewoon inspiratieloos en heb niet vaak zin om te veel te moeten schrijven. Daarom is het boekje zo fijn, iedere avond pak ik ‘m er weer even bij en schrijf ik er een paar regeltjes in. Dit keer gaat het mij lukken, dit houd ik vijf jaar vol!

Ontzettend leuk aan het dagboek is om het jaren later weer terug te lezen, om te zien welke gedachten, gevoelens en ervaringen (samengevat in een korte zin) je de afgelopen jaren hebt gehad!

Dus als je net als ik niet hele verhalen wilt schrijven maar wel graag een beetje wil bijhouden wat je meemaakt, moet je ‘m zeker bestellen! Waar? Voor €15,99 bij bijv. Bol.com of op Bookdepository.

 

One Line A Day Memory Book

One Line A Day Memory Book

 

Bewaren

Bewaren

14 Comments

 • Reageer
  Annaholic
  8 mei, 2011 at 14:18

  Die is inderdaad echt erg leuk! Ik hou het ook niet vol, elke dag hele verhalen haha. En boekjes zijn atijd leuk 🙂

 • Reageer
  Joyce Nafzger
  8 mei, 2011 at 14:29

  Ik vind hem geweldig! Staat nog steeds op mijn wishlist!

 • Reageer
  Inez
  8 mei, 2011 at 17:30

  Ziet er echt mooi uit, die zou ik ook wel willen!

 • Reageer
  Sanne
  8 mei, 2011 at 16:04

  Ik vind het leuk dat je over dit soort boekjes schrijft, toen jij een paar maanden geleden over fashionary schreef, heb ik het boekje dezelfde dag nog besteld. Het was precies wat ik zocht en ik ben er erg blij mee.

 • Reageer
  Jeske
  8 mei, 2011 at 16:10

  Oh super leuk.

  Trouwens… er is iets mis met je poll. Er zijn 3 opties en bij mij heeft de ene 77%, de ander 43% en de ander 0% (terwijl er toch 7 stemmen voor zijn uitgebracht).

  • Reageer
   Shopperella
   8 mei, 2011 at 17:14

   Das inderdaad heel gek, ik ga even kijken of ik het kan aanpassen.

 • Reageer
  Femke
  9 mei, 2011 at 09:29

  Dat lijkt me echt een leuk boekje! Ik denk dat ik ‘m ook ga kopen O:)

 • Reageer
  Nicky
  9 mei, 2011 at 12:35

  Oh dit wil ik ook hebben! Kan je hem alleen online kopen? Want dat mag ik niet 🙁

  • Reageer
   Shopperella
   10 mei, 2011 at 13:37

   Voor zover ik weet kun je ‘m ook in de winkel kopen, ik heb ‘m laatst nog gezien bij de Selexyz!

   • Reageer
    Nicky
    10 mei, 2011 at 16:00

    Oh dat is interessant, dan ga ik zeker nog eens kijken als ik in Maastricht kom! (heb ik weer een reden om te gaan, haha)

 • Reageer
  Eline Fauconnier
  9 mei, 2011 at 18:08

  ik zou die ook wel willen!

 • Reageer
  gs-vanhuizen
  10 mei, 2011 at 18:44

  Leuk zeg dit boekje! Die ga ik ook absoluut op m’n wishlist zetten 🙂

 • Reageer
  Karin
  26 maart, 2012 at 21:57

  Hallo, ik ben heel benieuwd of je het boekje nog steedsmgebruikt, wil je dat mij laten weten? Dit in het kader van een blog die ik aan het schrijven ben. Dankje alvast!
  Karin

  • Reageer
   Sabine
   27 november, 2013 at 21:56

   Hoi Karin! Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik dit boekje kocht en nog steeds schrijf ik er iedere dag een zinnetje in. Tot mijn verbazing, want ik ben helemaal niet zo goed in het bijhouden van dingen, haha. Het is ook erg leuk om dingen van voorgaande jaren terug te lezen! 🙂

  Laat een comment achter