Beauty

New in: Everyday Minerals

Everyday Minerals
Een tijdje geleden deed ik een bestelling bij Everyday Minerals. Een make-up merk dat járen geleden (rond 2008) bekend werd in beauty land door de minerale make-up. Toentertijd had ik een paar poeders online besteld en sindsdien ben ik hooked. De poeders van EDM zijn handgemaakt, bestaan uit natuurlijke ingrediënten en ook niet geheel onbelangrijk: ze zijn niet getest op dieren.

Ik bestelde de matte base poeder, finishing powder en Plush Mineral brush. Hierbij mijn review over deze drie producten!

 

Everyday Minerals

Everyday Minerals

Matte Base Beige 3N

Het duurde even voordat ik de ‘perfecte’ kleur gevonden had, ze hebben namelijk superveel keuze. Gelukkig heb ik de goede match kunnen vinden. De matte base geeft een medium dekking en laat mijn glimmende huid minder shine‘en, yay! De vernieuwde verpakking vind ik prima werken. Door de kleine gaatjes in het doosje kun je makkelijk doseren hoeveel poeder je wil gebruiken.

Sunlight Finishing Dust

De finishing dust is een fijne losse poeder waarmee je je foundation kan matteren. Meteen het grote voordeel van deze poeder is dat er geen talk in zit. Talk wordt vaak in translucent poeders verwerkt net als parabenen, maar deze is talk- en parabenen vrij! De ingrediënten van deze poeder zijn: Zea Mays starch (Maïs), Ribes Nigrum (Zwarte bes) Fruit Extract.

Plush Mineral Brush

Deze kwast bestelde ik erbij en merkte gelijk dat de kwast poeder veel beter oppakt en aanbrengt in vergelijking met mijn andere ‘normale’ make-up kwasten. De kwast maakt het aanbrengen van de poeder very easy en is ook lekker fluffy zacht.

Bestellen bij everyday minerals

Voor deze bestelling heb ik de ‘3 Piece Custom Kit’ gebruikt, je krijgt dan 25% korting. In totaal was ik €35,21 kwijt voor deze bestelling, althans dat dacht ik. Bij aankomst van mijn bestelling werden er inklaringskosten verrekend (om precies te zijn 19,40 euro), Bummer! Dus als je van plan bent om een bestelling te plaatsen bij EDM, even een tip: probeer de waarde van je bestelling onder de 22 euro te houden (zie bron). Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat je inklaringskosten moet betalen.

1 Comment

  • Reageer
    Stephanie
    14 april, 2015 at 14:38

    Ik ken deze producten via een beurs waar ik ooit geweest ben, 2009 geloof ik! Ik vind de producten zelf niet zo fijn en heb uiteindelijk het poeder nooit gebruikt. Ook vond ik ze ietwat aan de dure kant. De kwast vond ik wel fijn! 🙂

  • Laat een comment achter