Mode of misser: opblaasbare rugzak

opblaasbare rugzak

Als ik iets grappigs tegenkom is het toch ook wel zo leuk om dat met jullie te delen. Op Asos kwam ik namelijk deze opblaasbare rugzak tegen. Een tas die we vooral kennen uit de jaren ’90, waar je toen echt de blits mee maakte op het schoolplein! Nu, anno 2014, is de tas weer terug van weggeweest.

De rugzak is in drie kleuren verkrijgbaar en is te bestellen voor €21,07 bij Asos. Wat vinden jullie van deze rugzak? Leuk en opvallend of nee bedankt, die laten we achter ons in het Spice Girls tijdperk?
[poll id=”29″]
opblaasbare rugzak

5 Comments

 • Reageer
  Eline
  25 maart, 2014 at 13:40

  niets voor mij :p

 • Reageer
  Fashion meets Beauty
  25 maart, 2014 at 13:41

  Oldschool! Ik ken ze inderdaad nog van vroegâh. Ik vind het leuk voor kinderen, maar ik vind het niet echt een ding voor volwassenen..

 • Reageer
  femketje
  25 maart, 2014 at 14:12

  omg die had ik vroeger XD

 • Reageer
  Jennifer
  25 maart, 2014 at 15:52

  OMG die had ik vroeger ook! En een stoel en tas en omg nee hopelijk word het geen trend.

 • Reageer
  Estrella
  25 maart, 2014 at 23:28

  Het ziet er wel grappig uit maar ik zou het zelf nooit kopen of dragen. Het zal wel lekker licht zijn!

 • Laat een comment achter