Shoplog

Miss Etam bestelling

Ripped jeans, mooie blouses en tuniekjes, fijne jasjes… Miss Etam is allang niet meer van de geiten wollen sokken. Maar dat hoef ik je eigenlijk niet meer te vertellen. Als je door de webshop speurt zal het je verbazen hoe leuk de collectie is. Ze hebben kleding voor korte, lange, zwangere en plussize dames. Maar ook met een normale maat kan je hier prima slagen.

Onlangs deed ik een bestelling bij Miss Etam en alle items zijn me goed bevallen. Ik bestelde een witte blouse, fake fur gilet, kanten shirt en poncho.

 

Als eerste bestelde ik deze witte blouse met V-hals. Het is een vrij basic model, maar door de zwarte biezen net even wat specialer. De blouse is gemaakt van luchtig materiaal en niet heel warm, maar is daardoor wel goed draagbaar in de zomer.
Zwart giletje van fake fur, ideaal om te dragen over een blouse of shirt. Het is een openvallend model zonder sluiting. Fijn item.

 

Ook mikte ik dit kanten shirt in mijn winkelmandje. Een chique top met driekwart mouwen en is gemaakt van soepel katoen. Het shirt schijnt redelijk door (door de transparante stof) dus een shirtje eronder is wel een must.

De poncho kwam ik tegen bij de sale section. Deze is versierd met kruisen en figuurtjes, en kan aan beide kanten gedragen worden. Ik zal ‘m niet snel in de zomer dragen, maar in de herfst/winter kan hij wel weer.
 

Heb jij wel eens wat besteld of gekocht bij Miss Etam?

 

3 Comments

 • Reageer
  Annette
  6 mei, 2015 at 13:04

  Ik kom weleens bij Miss Etam. Soms ook tijdenlang niet. Ik vind de collectie een beetje wisselend soms leuk soms ook helemaal niet. De kanten top is prachtig.

 • Reageer
  Tineke
  6 mei, 2015 at 13:46

  Wauw, wat een mooie items! Het gilet en de poncho had ik ook zo kunnen kopen!
  Liefs

 • Reageer
  Stephanie
  6 mei, 2015 at 17:31

  Mooie items 🙂 vooral de poncho! Ik vind Miss Etam altijd wel een leuke winkel, de kleding die zij verkopen word steeds moderner vind ik.

 • Laat een comment achter