Other

Glamorous Malm ladekast @ Ikea

Malm ladekast

Het designgehalte van Ikea producten is al hoog, maar de nieuwe malm ladekast is pas echt een design statement. Ter ere van het tienjarig bestaan van de Malm meubellijn heeft het Zweedse woonwarenhuis de ladekast in een nieuw glamorous jasje gestoken. En dat is gelukt, want de kast is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook echt praktisch en betaalbaar.. Zooo Ikea! De limited edition ladekast heeft een gespiegelde afwerking en ingebouwde ladedempers, waardoor de lades nog zachter sluiten. Ook zijn de lades extra diep, zodat je nog meer spullen er in kan opbergen.

De Limited Edition is vanaf 1 augustus voor €299,- te koop bij alle Ikea winkels. Wacht niet te lang als je interesse hebt want op is op.

7 Comments

 • Reageer
  Nena
  31 juli, 2012 at 14:30

  Ooh die is mooi ! Als ik plaats had zou ik hem halen 😀

 • Reageer
  Frauke
  31 juli, 2012 at 17:23

  Ik vind ‘m vet, maar er staan echt ZO snel vette vingers op, lijkt me niet echt handig!

 • Reageer
  Ariska
  31 juli, 2012 at 18:28

  Ik zag hem in de IKEA, hij is echt awesome!

 • Reageer
  Priscilla
  31 juli, 2012 at 23:40

  Wauw, hij is heel erg pretteh!

 • Reageer
  Masja
  1 augustus, 2012 at 01:30

  ik heb zelf de malm met spiegel. Ik denk dat dee kast niet zou kunnen in mijn kamer die al vol spiegels hangt, maar hij is echt prachtig! :blinkhearts:

 • Reageer
  Suzanne
  1 augustus, 2012 at 09:07

  Ik zie hem niet op de ikea website, is het alleen in de winkels?

  • Reageer
   Sabine
   1 augustus, 2012 at 23:09

   Op de website kom ik hem ook niet tegen, hij wordt alleen in winkels verkocht I guess..

  Laat een comment achter