Beauty

Gespot: Studs op je nagels

Chic as hell: studs op je nagels. Met deze gave manicure geef je je nagels binnen no time een rock attitude!

Geïnspireerd door een zwart jurkje met gouden studs (van Micheal Kors) heeft blogger Sammy een nail art versie gecreëerd. Een super stoere manicure! Als basis kleur gebruikt ze zwarte nagellak, vervolgens lakt ze hierover een glanzende top coat. Als finishing touch plaatst ze kleine gouden studs met een pincet op de nog natte topcoat. Dan brengt ze nog een topcoat aan om de studs op hun plek te houden.

Try this at home? Dat zou ik niet aanraden. Een goede manicure die dit voor elkaar weet te krijgen. Tenzij het lekkere nepnagels zijn natuurlijk. Ik zie het wel voor me, met Oud&nieuw, nippend aan een champagneglas…

Surf naar Sammy’s blog Nailasaurus voor meer pics en uitleg.

5 Comments

 • Reageer
  Anniek
  12 november, 2011 at 17:57

  Waarom zou je dit niet thuis kunnen doen? Dit is juist super leuk én makkelijk! Geen nepnagels voor nodig hoor…

 • Reageer
  Irene
  12 november, 2011 at 22:59

  Wauw superleuk!

 • Reageer
  PrncszTffny
  13 november, 2011 at 00:47

  oohh wauw super cool man! maar als je het zelf kan dan had ik er toch helemaal geen geduld voor hahah

 • Reageer
  xMarteee
  13 november, 2011 at 17:50

  Woow die zijn echt supervet, en ik heb thuis ook van die gouden bolletjes, dus ik ga het denk ik toch wel een keer uitproberen (zou denk ik wel een stuk slordiger worden maar goed xD)

 • Reageer
  Femke
  13 november, 2011 at 22:09

  Heel bijzonder :blinkhearts: i like it!

 • Laat een comment achter