Shoplog

Geshopt: Miss Etam items

Je hebt van die winkels die je ongemerkt voorbij wandelt of webshops die je online voorbij klikt tijdens een shoprondje. Miss Etam is er zo een van, maar eigenlijk is het heel onterecht… Het is een winkel waar ik zelden iets koop, maar soms (meestal als ik met m’n mams ga shoppen) loop ik naar binnen om eens rond te kijken. En als je goed zoekt kun je leuke dingen vinden, zo bleek na wat speuren op de webshop! Ik ontdekte deze drie Miss Etam items waar ik erg blij mee ben.

Miss Etam items

Toen ik op de Miss Etam site deze poncho tegenkwam, was ik gelijk verkocht. Met een mooi aztec patroon, in de kleuren blauw en grijs. De poncho is onesize en gemaakt van lekker warm materiaal. Ik draag hem regelmatig over een leren jack, als oversized sjaal of als omslagdoek over mijn kleding. Met zo’n poncho ben je in één keer klaar, ideaal!

Een basic vest is nooit weg en een welkome aanvulling in mijn kledingkast. Daarom bestelde ik ook dit zwarte exemplaar. Een simpel, fijngebreid vest en hij zit lekker comfy.

Miss Etam items

Tot slot: deze sjaal met uilenprint. Ik heb sjaaltjes in verschillende kleuren, printjes en materialen, maar een soort gelijk exemplaar als deze ontbrak nog in mijn verzameling. Ik vind hem heel cool en kon hem daarom niet laten ‘liggen’. Het sjaaltje is gemaakt van dun materiaal en niet heel warm, maar is daardoor wel goed draagbaar in de zomer.

Deze items bestelde ik online voor 20:00 uur en kreeg het pakketje de volgende dag al binnen. De verzendkosten zijn €4,95, maar regelmatig hebben ze acties waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen.
Bij Miss Etam kun je gemakkelijk retourneren en de betaalmogelijkheden zijn standaard.

 

Heb jij wel eens wat gekocht of besteld bij Miss Etam?

7 Comments

 • Reageer
  Fashion meets Beauty
  9 januari, 2014 at 12:39

  Ik vind je poncho met Aztec print heel erg mooi!

 • Reageer
  Tineke
  9 januari, 2014 at 14:17

  Hele mooie aankopen! Die poncho is super leuk!
  Liefs

 • Reageer
  Joyce
  9 januari, 2014 at 18:18

  De poncho is mooi! <3 De enige reden waarom ik er zelf nog nooit een geshopt heb is omdat ik niet zou hoe ik deze het best zou kunnen combineren. Een lookbook/outfit post is misschien daarom wel een leuk idee?

 • Reageer
  femketje
  9 januari, 2014 at 22:37

  omg die sjaal is gaaf!

 • Reageer
  EllaNola
  10 januari, 2014 at 15:44

  De poncho is super leuk! Maar het vest lijkt me ook heerlijk warm!

 • Reageer
  Christel
  12 januari, 2014 at 08:45

  Die poncho is zo leuk! Ik kan deze alleen niet vinden op de site?

 • Reageer
  Estrella
  12 januari, 2014 at 18:24

  Ik heb onlangs twee treggings gekocht bij Miss Etam en een leuk truitje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze winkel altijd nogal mijdde omdat hij voor mij een beetje het imago had dat het vooral kleding was voor de wat zwaardere dames en niet bepaald modieus. Daar ben ik even op terug gekomen zeg. Het is geen ONLY of H&M, maar ze hebben er wel degelijk modieuze kleding en ik ga er zeker vaker eens kijken.

 • Laat een comment achter