Accessoires Fashion Finds

Fashion find: Envelop tassen

Envelop tassen

We kunnen er niet genoeg van hebben: tassen! Handtassen, schoudertassen, clutches: ze geven je outfit net dat beetje extra. Vooral als ze erg opvallen, zoals deze felgekleurde tasjes die ik tegenkwam bij de Lady Sting.

Het is een soort grote envelop. Verkrijgbaar in twee kleuren rood en blauw. Je kunt ‘m gebruiken als clutch, maar ook als schoudertas dankzij het hengsel dat erbij zit. Handig tijdens het shoppen of als je geen zin hebt om met een clutch te lopen. De tassen waren afgeprijsd naar €13,- en voor die prijs kon ik het niet laten om het rode tasje mee te grabbelen. Ik vind hem ideaal als tasje voor on the go, want er past nog redelijk veel in!

De envelop tasjes zijn van het merk Costes en o.a. te koop bij Lady Sting.

Envelop tassen

4 Comments

 • Reageer
  Vera
  14 februari, 2014 at 13:07

  Fijn dat er wel een hengsel aanzit! Anders vind ik het niet prettig dat ik hem de hele tijd in mijn handen moet houden 😛 Mooie kleuren ook!

 • Reageer
  dionne
  14 februari, 2014 at 13:50

  Wat een mooie tas. Die blauw vind ik het mooist

 • Reageer
  Dominique
  15 februari, 2014 at 00:19

  like like like!

 • Reageer
  Estrella
  15 februari, 2014 at 19:38

  Ooh die zijn mooi! Ik heb pas ook ergens een hele leuke gezien, maar die was er alleen nog maar in bruin en laat ik daar nou nét niet van houden.

 • Laat een comment achter