Den Haag Shopping night

Den Haag is absoluut één van mijn favoriete steden om te shoppen. Je vind er veel knusse winkelstraatjes en het wemelt er van de leuke shops. Ik vond het dan ook super om te horen dat er deze maand weer een shoppingnight in The Hague wordt georganiseerd! Inderdaad, dat betekent shoppen tot in de late uurtjes! Sounds good? Noteer 14 juni dan maar snel in je agenda want dan kun je voor de verandering eens buiten de reguliere openingstijden winkelen.

Elke straat in Den Haag geeft een eigen invulling aan de shoppingnight. Op zeven locaties in de stad vind je allerlei extra’s zoals modeshows, muzikale optredens, workshops en ga zo maar door. Ook worden er hoge kortingen gegeven en kun je goede deals scoren bijv. gratis tijdschriften, goodiebags en cadeautjes. Op de website www.shoppingnight.nl kun je meer info vinden over dit leuke event.

Ben jij a.s. donderdag ook in Den Haag te vinden?

4 Comments

 1. MySuperSweetLife says: 11 juni, 2012 • 14:59:45

  Helaas is Den haag iets te ver weg, anders was ik zeker langs gegaan!
  Liefs

  Beantwoorden

 2. Britt says: 11 juni, 2012 • 16:37:16

  Ik zou heel erg graag willen! maar helaas is mijn lieve zus dan jarig :blush:

  Beantwoorden

 3. Merel says: 11 juni, 2012 • 20:11:00

  Voor mij is het helaas ook te ver, maar het lijkt me wel heel erg leuk!

  Beantwoorden

 4. Joyce says: 11 juni, 2012 • 21:45:10

  O super leuk! En ik ben nog nooit in den haag geweest, maar het is zo ver weg! Maar wat een leuk idee!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter