Books & Mags Fashion

Book to buy: The Little Black Book of Style

Naar wie luister jij als het gaat om je outfits, je musthaves en je looks? Eerlijk gezegd luister ik naar niemand, want mijn eigen stijl is niet voor niets mijn eigen stijl. Maar voor een keer wil ik wel luisteren naar iemand die veel van mode en stijl weet.

Niet zozeer omdat Nina Garcia (fashion director @ Elle Magazine) het schreef, maar vooral omdat het klein, dun en daarmee snel door te bladeren is en ik de titel wel lekker vind klinken: The Little Black Book of Style. Nina helpt met het ontdekken van je stijl, het combineren van kleuren en wanneer je wat aantrekt. Nina zegt ook: zwart jurkje is tijdloos, zwarte sling back heels zijn onmisbaar en een skinny jeans moetin je kast liggen. En ik geloof Nina, want Nina weet waarom zonnebrillen weer oversized moesten en jasjes weer ultrakort en waarom pink hot is of grijs het nieuwe zwart.

Er zijn natuurlijk honderden stijlbijbels, maar als ik de Engelse fashionbloggers moet geloven, is dit exemplaar net als het zwarte jurkje een onmisbaar item voor in de kast. Dit zwartje boekje is inmiddels verkrijgbaar, en de mijne is al onderweg via de Bruna webshop. Ik ben heel benieuwd of ik Nina aan mijn stijltje ga toevoegen.

10 Comments

 • Reageer
  Wondergirl95
  8 januari, 2011 at 15:03

  Geweldig haha!

 • Reageer
  FashionAddicted
  8 januari, 2011 at 15:04

  Ik heb al haar boeken. Ze zijn zo leuk en vooral de illustraties.

 • Reageer
  Martine
  8 januari, 2011 at 18:27

  Aaaah dit heb ik precies nodig ! ­čśÇ Thanks <3

  x Martine

 • Reageer
  Marle
  8 januari, 2011 at 18:27

  Oh ik ben heel erg benieuwd! Thanks voor de tip =)

 • Reageer
  Rosa
  9 januari, 2011 at 09:08

  ik ben echt benieuwd naar het boek, klinkt in ieder geval veelbelovend!
  x

 • Reageer
  ModeTrut
  9 januari, 2011 at 12:32

  Super tip! Heb ‘m ook meteen besteld!

 • Reageer
  Jeske
  9 januari, 2011 at 14:01

  Het ziet er in elk geval wel tof uit.

 • Reageer
  Daphne
  10 januari, 2011 at 00:43

  Wil je asjeblieft een review schrijven als je m hebt? ben beniewd!

 • Reageer
  Gailvanderhoeven
  10 januari, 2011 at 11:04

  Wat leuk… Tot nu toe heb ik alle boeken die je op de weblog hebt staan besteld en ook deze ga ik zeker aan mijn collectie toevoegen

 • Reageer
  Angela
  15 januari, 2011 at 16:06

  Oee, klinkt goed!

 • Laat een comment achter