Beauty

Beauty producten van The Make-up Spot

themakeupspot1

Net zoals zoveel modemaniakken, reikt mijn interesse verder dan alleen kleertjes. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in beautyproducten, en vind het altijd leuk om nieuwe make-up te testen van (voor mij nog) onbekende merken.

Van TheMakeupspot kreeg ik een pakketje met daarin een mooi make-up palette van Sleek en een kwast van Zoeva. Van Zoeva heb ik een paar kwasten in m’n bezit en weet uit ervaring dat deze erg fijn zijn, maar van het merk Sleek had ik nog nooit een product geprobeerd en was heel benieuwd geworden na het zien van dit mooie palette…

 

themakeupspot2

Hierboven zie je het Face Form palletje van Sleek in de kleur Light. Er zitten 3 verschillende kleuren in het doosje, een bruine coutourpoeder, een lichtroze highlightpoeder en rose gold blush. Ik vind het een erg mooi pallet en de poeders zijn allemaal goed gepigmenteerd. Daarom is een klein beetje op je poederkwast al genoeg om een mooi kleurtje te krijgen. Ik ben vooral gecharmeerd van de subtiele glans die de rose gold blush geeft op m’n huid, een prachtige koraal kleur!

Het Sleek Face Form Light palletje kost €12,50.

 

themakeupspot3

themakeupspot4

Ik ben echt fan van de Zoeva brushes. Een paar jaar geleden kocht ik er een aantal en ze doen nog steeds braaf hun dienst. Daarom was ik ook blij toen ik deze 101 Luxe Face Definer kwast van Zoeva mocht uittesten. Dit is een poederkwast met een spitse vorm waardoor die ideaal is om mee te contouren en blenden. De haren zijn gemaakt van geitenhaar en voelen ongelooflijk zacht aan, waardoor het puur genot is om de kwast over je huid heen te zwiepen.

De kwast vind ik zelf prettig werken voor poeder en bronzer. Maar je kan er ook prima blush of highlighter mee aanbrengen. Kortom: een kwast waar je alle kanten mee op kan! De brush van Zoeva komt in een zwart etuitje en kost €16,20.

 

themakeupspot5

De Zoeva kwast en Sleek palet zijn verkrijgbaar bij TheMakeupspot.nl. Op deze webshop verkopen ze trouwens nog meer mooie merken, zoals Barry M, Wet ’n Wild, China Glaze, Kleancolor en Real Techniques. Als je voor 16.00 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. En bij een bestelling vanaf 30 euro is de verzending in Nederland gratis!

Kennen jullie de producten van Sleek en Zoeva al? En heb jij wel eens besteld op de webshop TheMakeupSpot?

5 Comments

 • Reageer
  femketje
  6 juni, 2013 at 14:00

  mooi palette 😀

 • Reageer
  Edith
  6 juni, 2013 at 14:44

  Heel mooie palette en die kwast lijkt me ook fijn!

 • Reageer
  Louella
  6 juni, 2013 at 16:40

  Mooooii! Heb net een kwastenset van zoeva gekregen alleen hij is nog onderweg hihi.. Happy! :heart: :inlove: :wave: doeiiii

 • Reageer
  dionne
  6 juni, 2013 at 18:54

  Ziet er mooi uit!

 • Reageer
  Fashionista
  7 juni, 2013 at 18:44

  Leuk! Ook dat het gepigmenteerd is want daar kijk ik altijd naar.

 • Laat een comment achter