Onze favo shop komt met een nieuw concept: een luxer label dat ‘& other stories’ gaat heten. Een nieuwe lijn kleding en accessoires voor vrouwen en mannen. ‘H&M gaat in 2013 een nieuwe keten lanceren onder de naam & other stories, maar dit is al het nieuws dat we vandaag kunnen geven,’ verklaarde H&M’s persagent Håcan Andersson aan Relaxnews. Spannend! Het is voor ons dus nog even wachten, maar voorlopig kunnen we onze shopverslaving nog lekker botvieren op de al bestaande H&M, COS en Monki!

4 Comments

 1. Joyce says: 4 juni, 2012 • 14:45:35

  Spannend! Monki vind ik ook al zo leuk!! :D

  Beantwoorden

 2. Jennifer says: 4 juni, 2012 • 14:56:35

  Ben benieuwt!

  Beantwoorden

 3. MySuperSweetLife says: 4 juni, 2012 • 18:57:19

  Ik ben heel benieuwd!
  Liefs

  Beantwoorden

 4. Martine says: 6 juni, 2012 • 01:00:52

  Ja hier las ik al eerder over, echt tof ! Ben heel benieuwd :)
  x Martine

  Beantwoorden

Leave a comment

;) :x :wave: :upsidedown: :tired: :spinning: :silenced: :shocked: :sadnope: :nope: :nod: :nod2: :mad: :kiss: :inlove: :idea: :huh: :heart: :doh: :cute: :blush: :blinkhearts: :blink: :blank: :angel: :S :P :D :2inlove: :/ :) :( 8)