Webshops

10 mooie items @ Urban Outfitters

Urban Outfitters

Tijdens onze dagelijkse dosis web(s)hoppen pakken wij natuurlijk altijd Asos, Zara en de online Hennes shop mee. Voor sommigen de ultieme gelegenheid om te wapperen met hun credit card, voor anderen puur om inspiratie op te doen.
Nou bezoek ik meestal de nog redelijk onbekende, maar o zo fantastische webshop: Urban Outfitters. Tijdens een shoptripje in Antwerpen liep ik toevallig langs deze gezellige rommelwinkel en sindsdien ben ik hooked.
Met een gigantisch assortiment aan merken (waaronder Cheap Monday, Sparkle & Fade, Vans, Maison Scotch, Vagabond, Clarks en Levi’s) en ontelbaar verschillende stijlen is het bijna onmogelijk niet verliefd te zijn op Urban Outfitters.

Daarom deel ik graag met jullie mijn 10 favo items van dit seizoen. Hebben jullie al een wishlist paraat?

Urban Outfitters

Urban Outfitters

6 Comments

 • Reageer
  Fashion meets Beauty
  13 januari, 2014 at 13:04

  De body bag is helemaal mijn kleur ^^

 • Reageer
  daphny099
  13 januari, 2014 at 17:21

  Superleuke artikelen zeg!

 • Reageer
  dionne
  13 januari, 2014 at 17:30

  Wat een leuke items!

 • Reageer
  femketje
  13 januari, 2014 at 18:49

  Gave boots! ♥

 • Reageer
  Estrella
  13 januari, 2014 at 21:16

  Die schoenen met die gespjes vind ik erg leuk!

 • Reageer
  Lyn
  14 januari, 2014 at 02:46

  Urban Outfitters is zoooo een leuke winkel & de vibe van de winkel is ook compleet anders in vergelijk met H&M , Zara, mango, etc.
  Jammer dat ‘ie in Antwerpen is, ik wou dat hij in Gent was, dicht bij mij! Maar misschien best voor mijn portemonnee dat ik eerst altijd een tripje moet doen 😉
  xx Lyn
  blondebutterflies.blogspot.com

 • Laat een comment achter